Gaan we door het coronavirus allemaal dramatische oogschaduw dragen?

Het coronavirus zet heel ons leven op z’n kop. Het zorgt voor grote en kleine veranderingen in ons dagelijks leven. Onze regering heeft beslist dat we binnenkort allemaal mondmaskers moeten dragen en dat zou wel eens een invloed kunnen hebben op ons beautyritueel.

Wie dacht zijn/haar fleurige lentelippenstiften binnenkort boven te halen, is eraan voor de moeite. Als we binnenkort allemaal (op de correcte manier waarbij je mond én neus bedekt) mondmaskers dragen, zijn namelijk enkel onze ogen en wenkbrauwen zichtbaar tijdens onze wandelingen naar de supermarkt.

Niet getreurd, onder het motto ‘work with what you’ve got’ kunnen beautylovers nog heel wat kanten op. Die knaloranje lippenstift is misschien voor zomer 2021, maar we kunnen wél onze ogen en wenkbrauwen wat extra in de verf zetten.

Zullen we door het coronavirus allemaal dramatische oogschaduw beginnen dragen? Wie weet! Wij zouden het alvast niet erg vinden.

(Ecologische) glitters

Onze dagen kunnen wel wat extra fun gebruiken in deze onzekere tijden. Met een vleugje glitter creëer je meteen een vrolijke, dramatische look. Kies wel voor biologisch afbreekbare glitter, want wist je dat glitter meestal gewoon kleine stukjes plastic zijn?!

Kleurtjes

Dit is hét ideale moment om te experimenten met de felle kleurtjes in je oogschaduwpalet die je normaal gezien links laat liggen. Liever een subtielere look? Ga dan voor een neon oogpotlood of eyeliner in plaats van een oogschaduw.

Asymmetrisch

Het voordeel van in uw kot zitten? Als die creatieve ooglook toch niet helemaal je ding blijkt te zijn, heb enkel jij het gezien. Een asymmetrische look is iets minder alledaags, maar kan er heel high fashion en uniek uitzien. Zeker proberen!

dramatische oogschaduw

Wenkbrauwen in de spotlight

Zijn fluo oogleden toch niets voor jou of hou je van een natuurlijke look? Hou je oogmake-up dan simpel en speel je wenkbrauwen uit. Kam ze nonchalant omhoog of gebruik deze quarantaineweken om ze wat te laten uitgroeien. We love!

Delen: