LOEM beveelt aan: spirituele podcasts

Podcasts zijn ideaal om naar te luisteren wanneer je in de file staat, aan het wandelen bent of gewoon even wilt ontspannen. Deze vijf spirituele podcasts zijn onze favorieten.

Heksen Dragen Sneakers

Heksen Dragen Sneakers is een Belgische podcast gemaakt door twee moderne heksen, Maxime Vossen en Lana Bauwens. In de podcasts vertellen ze over hoe je spiritueel en bewust kunt leven in onze moderne samenleving. Door hun open, vrolijke en grappige aanpak lijkt het alsof je bij hen aan de keukentafel zin. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over moderne hekserij, rituelen, de maan, meditatie en zoveel meer.

Seasons of Witchcraft

Kim, ook wel gekend als De Alchemista, is het brein achter Seasons of Witchcraft, een Nederlandse spirituele podcast. Kim heeft een spirituele webshop en beschrijft zichzelf als ‘witchy woman, koffieliefhebber, professioneel hondenknuffelaar, feministe, verzamelaar van tattoeages en een fervent gelover in de kracht en magie van geur + een voedende spirituele routine creëren‘. Haar podcast over moderne hekserij is eerlijk, persoonlijk én informatief.

Op wandel

In ‘Op wandel’ maakt Dorien Draps letterlijk wandelingen met de gasten in haar podcast. Tijdens de wandelingen praat ze over het leven en wat de gast bezighoudt. Iedere aflevering komt er een inspirerend persoon aan de beurt, van CEO’s tot vegan chefs.

The Minimalists Podcast

The Minimalists hebben een nuchtere aanpak en hebben het in hun podcast over, je raadt het al, minimalisme. Hoe je gelukkiger kunt zijn met minder. Bewust in het leven staan is belangrijk voor deze twee Amerikaanse mannen die hun goedbetaalde job opgaven om simpeler te leven.

The goop Podcast

Goop, you hate it or you love it, maar wij vinden de podcast van Gwyneth Paltrow en Elise Loehnen een aanrader. Er komen regelmatig experten aan het woord over uiteenlopende onderwerpen, van anxiety tot relaties en omstreden diëten.

Delen: