LOEM test uit: 30 dagen YLUMI-supplementen voor een stralendere huid

May nam een maand lang elke ochtend 2 beautycapsules van YLUMI in. De bedoeling? Een stralendere, gehydrateerde huid. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan zeker verder!

YLUMI is een volledig vegan merk dat supplementen aanbiedt die gebaseerd zijn op Chinese kruidenleer. De producten worden allemaal in Duitsland geproduceerd.

Wij besloten de Beauty x hyaluron capsules te proberen. Deze capsules zijn 100% vegan, lactose-, gluten-, soja- en suikervrij en bevatten geen bewaarmiddelen of kleurstoffen.

De ingrediënten: Reishi (Ling Zhi) powder; camu camu extract; vegan hyaluronic acid; coating agent hydroxypropylmethylcellulose (vegetable capsule shell); schisandra extract; cordyceps powder; ashwagandha extract; ginseng extract (panax ginseng); α-lipoic acid; zinc; selenium; vitamin B6; vitamin A; biotin.

De belofte

De Beauty x hyaluron capsules zouden je collageenproductie boosten, wat zorgt voor een gezondere huid, haar en nagels. YLUMI belooft een ‘glow from within’ en een huid die mooi gehydrateerd is.

Hyaluroonzuur staat erom gekend de huid te hydrateren en jong te houden. Zink, Biotine en Vitamine A zouden je metabolisme en microbioom ondersteunen (lees er hier meer over). Een gezond microbioom is essentieel voor een stralende huid.

Een potje bevat 60 capsules. Je moet 30 dagen lang 2 capsules per dag nemen. De capsules zijn geschikt voor iedereen met uitzondering van zwangere vrouwen.

Het verdict

May: “Aanvankelijk heb ik niet het gevoel dat er veel veranderd is aan mijn huid, maar ik blijf geduldig elke ochtend de capsules innemen. Mijn ochtend starten met het innemen van de capsules geeft me wel het gevoel dat ik meteen iets liefs voor mezelf doe. Hallo, placebo-effect!”

“Na een week of twee denk ik toch resultaten te zien. Mijn huid heeft inderdaad een soort natuurlijke glow gekregen, alsof ik highlighter gesmeerd heb. Ook lijkt mijn huid minder last te hebben van hormonale schommelingen doorheen mijn menstruatiecyclus.”

“Het is natuurlijk moeilijk om te zeggen of deze capsules écht iets veranderd hebben of dat het eerder een placebo-effect is. Toch heb ik het gevoel dat, nu ik de capsules al enkele weken niet meer neem, mijn huid minder straalt. Zeker de moeite dus om eens te proberen. Baat het niet, dan schaadt het niet, toch?”

Delen: